Sivut

29. maaliskuuta 2016

Sara ja Roi

Tällä kertaa postauksessa esittäytyvät otsikossa mainitut karvakorvat! 3-vuotias tilastotamma Zara Zoretta "Sara" ja sakemanni jäbä nimeltään Roi. Saran kanssa olisi tarkoitus alkaa nyt enemmänkin työskentelemään, ja kun kyseessä on vielä ihan kakara, on suurin osa hommista tietty pelkkää maastakäsittelyä. Roi taas sulatti mun sydämen heti jo ensimmäisellä kerralla kun näin sen, tosin onhan nuo saksalaiset aina olleet mun heikko kohta! :D


Ratsastin Saralla ensimmäistä kertaa lauantaina ja täytyy sanoa, että tämä "pieni" neiti vei koko sydämeni mukaansa.. Aluksi tehtiin vähän maastakäsittelyä ja tutustuin hieman lähemmin tammaan, jonka jälkeen pikku hiljaa aloin nousta selkään. Saralla ei siis ole vielä tehty paljon mitään ratsastajan kanssa, joten ihmeellisempiä ei mekään alettu tekemään. Aluksi liikuttiin eteenpäin niin, että narun päässä oli toinen ihminen varmistamassa, mutta pian mentiinkin jo yksinään.  Liikkeelle lähdöt oli Saralle vaikeimpia, hän oli sitä mieltä että paikallaan seisominen olisi paljon kivempaa! Peruutukset onnistuivat älyttömän hyvin ja loppua kohden myös käännökset molempiin suuntiin ja viimeinen liikkeelle lähtökin oli todella loistava suoritus S:ltä. Ratsastuksen kesto oli noin 15min, ja kuten aina nuorien kanssa tulisi toimia ja mikä on todella tärkeää koulutusvaiheessa, niin me Sarankin kanssa lopetettiin vielä kun meni hyvin. 

Saran ratsastuksen jälkeen jäätiin vielä ulkoilemaan ja kamera kävi hyvää tahtia, kun sain Roin "malliksi".. Tosin Roilla oli muutkin jutut kuin mallina oleminen mielessä, sain nimittäin heitellä jäppänän keppiä puolen minuutin välein uuteen paikkaan :D




Tässä kaivettiin lumeen hautautunutta keppiä..

..ja kun se löytyi oli Roilla taas vauhti päällä!





Ps. Alan nyt postailemaan enemmän kun käytössäni on taas järkkäri ja tietokone jolla postauksien väsääminen onnistuu. Pyrin kirjoittamaan blogiin ainakin 1-2 kertaa viikossa ja jos teillä on toiveita/ideoita minkälaisia postauksia haluatte lukea, niin pistäkäähän kommentteihin viestiä ja yritän niitä sitten parhaani mukaan toteutella! 

4 kommenttia:

  1. Oon ehkä maailman huonoin kommentoimaan, mutta oon seuraillut sun blogia jo pitkän aikaa ja tää paikka jossa nyt oot vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! :) Kiva jos postauksia tulee useammin, liityn nyt vihdoinkin lukijaksi kun en ole muistanut tehdä sitä aikaisemmin.. :) Roi on tosi upean näköinen sakemanni, ihana toi kuva jossa se kaivelee keppiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! Kiva kuulla että tykkäät :)

      Roi on kyllä mahtava koira, niin ulkonäöltä kuin luonteeltakin!

      Poista
  2. Vitsi, miten kiva postaus! Lisää tämmösiä! Hevosista ois mukava kuulla enemmän ja jos tekisit tallin ympäristöstä postausta, se olis mielenkiintoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos, tälläistä palautetta on aina kiva kuulla :)

      Voi olla, että kuvaan jossain vaiheessa videopostauksena tallin/ympäristön esittelyä!

      Poista

Luen kaikki kommentit läpi ennen niiden julkaisua, joten muistakaahan asiallisuus! :)