Sivut

1. huhtikuuta 2016

Ilman varusteita temppuilua

1.

Tämmöisestä temppuilusta oli nyt tosiaan kyse! Otettiin Reea ja Sara vuorotellen kentälle, tarkoituksena ottaa vähän mainoskuvia ja samalla kokeiltiin mitä lapsiheppa sanoo kun mennään ensimmäistä kertaa ilman varusteita. Aloitettiin Reeasta ja musta tuntuukin nyt että kuvat saavat puhua puolestaan, kaikki sujui todella hyvin, eikä Reea välittänyt mistään mitä siellä selässä tein. Kuvailujen lisäksi ratsastelin vähän ympyröillä käynnissä ja ravissa, kujaa, yhtä puomia ja viuhkaakin mentiin muutamia kertoja. 

2.

3.

4.

5.

6.  Pysyinhän mä ehkä jopa 20sek tossa asennossa... :D

7.

8. 

9.

Seuraavana vuorossa lapsiheppa Sara, jonka selkään tosiaan mentiin ensimmäistä kertaa ilman varusteita.. Ei voi muuta sanoa, kun että herranjumala mikä ilmestys!! Niin älyttömän hyvin ja rauhallisesti käyttäytyvä hevonen, että jokainen 3v saisi ottaa mallia. Tein Saran kanssa samoja juttuja kun Reealla, eli selässä vähän makoilin ja yritin seistä, jonka lisäksi harjoiteltiin peruuttamista ja käännöksiä molempiin suuntiin. Myös vähän eteenpäin koitettiin liikkua, Sara suoriutui kyllä kaikista tehtävistä todella hienosti, voisin hehkuttaa vaikka koko postauksen ajan kuinka hyvä hevonen se on, mutta taidan lopettaa tähän ja päästää teidät katsomaan kuvia! 

10.

11.

12. Harjoiteltiin myös vähän siltaa.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19. Sara on vaan paras! <3


Kertokaa kommentteihin mikä kuva/kuvat oli lemppareitanne! Mun omat suosikit tältä kerralta ovat ehdottomasti 4, 9 & 18 :) 

2 kommenttia:

  1. 1, 9 ja 11 oli mun lemppareita. :)(vaikka kaikki olikin kivoja)
    Niin kivan näkösiä hepsuja!

    VastaaPoista
  2. Oi tosi ihania kuvia! *_*
    9 ja 15 parhaat mun mielestä!!

    VastaaPoista

Luen kaikki kommentit läpi ennen niiden julkaisua, joten muistakaahan asiallisuus! :)