Sivut

8. huhtikuuta 2016

Sävel-Merkki


Tällä kertaa pääsette tutustumaan tallin ainoaan ruunaan Sälliin, hienolta nimeltään Sävel-Merkki, jonka kanssa kävin tänään illalla vähän kentällä pyörimässä. Olen Sälliä ratsastanut muutaman kerran aikaisemminkin kentällä ja maastossakin ollaan jo päästy menemään. Kyseessä on 13-vuotias ex-ravuri, jolta vauhtia ei puutu! Sälli on herkkä ja kiva ratsastaa, maastossa varsinkin erittäin menevä, mutta omasta mielestäni se on vain positiivista.



Meillä oli hieman erimielisyyksiä vauhdista joten pysähdyttiin aitaan..

Sälli oli tänää todella reipas, hetkittäin herra kuumui vähän liikaakin, mutta siihen syynä voi olla se että ruuna vietti koko alkuviikon vapaalla. Ratsastin lähinnä käynnissä, työskentelin ympyröillä ja yritin saada Sälliä rentoutumaan ja rauhottumaan. Muutama todella hyvä pätkä tuli ja otettiin vähän raviakin.. Pakkohan se on myöntää että meillä ei ihan kemiat kohtaa tän hevosen kanssa, mutta ei voi mitään, aina ei voi onnistua :D


Käytiin ottamassa vielä vähän kuvia rannassa, kun oli niin nätin näköinen taivas. Missattiin auringonlasku (joka oli silloin jo kun Oonalla ratsastin), mutta tuli noista silti ihan kivoja!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen kaikki kommentit läpi ennen niiden julkaisua, joten muistakaahan asiallisuus! :)