22. huhtikuuta 2016

Katja Vanhatalon hevostaitokurssi



On ollut taas niin paljon muuta tekemistä, että ei ole enää iltaisin jaksanut kirjoittaa tänne mitään.. Mutta nyt! Viime lauantaina, 16.4, meillä järjestettiin Katja Vanhatalon hevostaitokurssi. Osallistuin kurssille aluksi  kuvaajan roolissa ja myöhemmin myös nousin Saran selkään, sen jälkeen kun omistajansa oli tehnyt maastakäsittely osuuden. 






Katjan kurssilla oli todella mahtavaa olla mukana, hevosten lisäksi opin myös itsestäni paljon uusia asioita. Aion kyllä ehdottomasti sitten omankin hevoseni kanssa osallistua Katjan kursseille aina mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti siis saadaan hänet useamminkin vierailemaan meille!




Sara oli tosi hyvä koko päivän ajan, hienosti jaksoi työskennellä muutaman tunnin eikä näyttänyt väsymyksen merkkejä kuin vasta aivan lopussa, ja heti kun sen huomasin niin lopetin ja lähdin viemään tammaa takaisin talliin, muiden vielä jatkaessa hommia kentällä. Sara oli todella reipas ja teki hienosti kaikki pyydetyt asiat, itsellä oli vähän hakusessa muutama juttu, mutta kyllä ne sieltä sitten alkoi löytyä kun tarpeeksi keskityin ja kuuntelin mitä pyydettiin. Katjassa tykkäsin siitä, että hän oikeasti tuli kädestä pitäen näyttämään miten hommat toimii ja mitä siellä selässä täytyy tehdä jotta saadaan oikeanlaisia tuloksia. Sain myös paljon hyviä vinkkejä nuoren hevosen ratsastukseen, sellaisia joista on hyötyä ainakin Saran kanssa ja sellaisia joista en aikaisemmin tiennyt mitää!

Nyt saatte nauttia vielä muutamasta kuvasta, mitä kurssilla otin. Lisää voitte katsella täältä!








Onko lukijoissa mahdollisesti joku, joka on joskus käynyt Katjan kursseilla/tunneilla? :)



2 kommenttia:

  1. Siis mitäh! Luinko nyt ihan väärin rivien välistä, vai ootko sä ostamassa omaa hevosta?! :o

    VastaaPoista

Luen kaikki kommentit läpi ennen niiden julkaisua, joten muistakaahan asiallisuus! :)